Magneet Wasbol

Magneet Wasbol

Magneet wasbol voor wasmachine en vaatwasmachine

De MagnoFix-wasbol kan u helpen, afhankelijk van de waterhardheid, waspoeder, en ontkalker te besparen. Plaats de wasbol hiervoor samen met uw was in de trommel van de  wasmachine of in het druiprek van de vaatwasmachine.

De groene wasbol bestaat aan de binnenkant uit twee magneten, die met een rubberen elastisch materiaal zijn omhuld, zodat uw was of servies niet wordt beschadigd.

Door de MagnoFix-wasbol te gebruiken kunt u kalkaanslag in wasmachine en vaatwasmachine verminderen. Met de MagnoFix wasbol kunt u de dosis wasmiddel altijd afstemmen op een geringe waterhardheid. Hoeveel dit precies is, kunt u aflezen van de doseertabel op het pak waspoeder of vaatwasmiddel.

Hoe werkt het?
De Magnetische wasbol MagnoFix werkt in op de molecules, waardoor deze zich niet meer kunnen vastzetten. Doordat hun structuur wordt gewijzigd, wordt het water zachter. De kalk-deeltjes zetten zich niet meer af op uw wasgoed noch op de weerstand van uw was- of vaatwasmachine.

Een kleinere dosis was- of vaatwasmiddel volstaat dus voor een perfect resultaat. U kunt zelfs de watertemperatuur verlagen. Test dit uit met de door u gewenste individuele hoeveelheid.

Let op:
Deze aanspraken zijn niet wetenschappelijk bewezen. De werking is niet bij alle toepassingen verzekerd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: CL2020
  • Beschikbaarheid: 4
  • 10,33€
  • Excl. BTW: 10,33€

Tags: wasbol

Loading...
Loading...