Ontmosser Biologisch 1000 ml

Ontmosser Biologisch 1000 ml

Biologische Alg en Mosverwijderaar, natuurlijke bestrijding van groene aanslag door mos en algen.

Met Alg en Mosverwijderaar maakt u sneller, duurzamer en goedkoper uw groen uitgeslagen terras, terrasmeubelen, erfafscheiding of dak schoon. Geen hogedrukspuit nodig. Is PH neutraal (geen schade) en biologisch afbreekbaar.

Gebruik per oppervlakte is sterk afhankelijk van situatie. Gemiddelde dosering is 1 op 10 en is in bijna alle situaties toereikend. Soms kan ook volstaan worden met 1 op 20.

Bij een preventieve behandeling is slechts de helft nodig van een gewone reinigingsbehandeling.

Preventief kan dus het dubbele oppervlakte worden behandeld, waardoor deze maanden (in sommige gevallen zelfs jaren) vrij blijft van alg en mos. Tevens geschikt voor het tegengaan van groene aanslag op flagstones en grafzerken.

Bij voorkeur toepassen bij een aantal dagen droog weer, ’s avonds aanbrengen met spray of inwrijven/ inborstelen en de volgende ochtend is uw terras weer veilig voor u, uw omgeving en uw eventuele huisdieren. In de meeste gevallen verbetert het resultaat nog aanzienlijk in de dagen na behandeling. U hoeft dus niet veel te doen, het product werkt voor u! Veilig en milieuvriendelijk.

Op de verpakking vindt u de gebruiksinstructies, lees deze altijd goed door.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: P31000
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 9,05€

Tags: biologisch, alg en mos

Loading...
Loading...